WILMA

ArchiMate-modellen > WILMAWater Informatie Logisch Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie.
ArchiMate-model WILMAWater Informatie Logisch Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie.
Importdatum/tijd   :  01-07-2020 09:45:31
ArchiMateversie   :  3.0
Schema   :  Dublin Core
Schemaversion   :  1.1
Title   :  WILMAWater Informatie Logisch Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. architectuurmodel
Publisher   :  Guido van der Kolk
Date   :  01-07-2020
Architectuurtool   :  Archi
Publiceren   :  SWC en wiki
Type model   :  Kernmodel
SWC status   :  In gebruik
Object ID   :  48af3206-a19e-40e8-bc8c-79ffb63e606d
Semanticsearch   :  wilma
Overzicht SWC import   :  ImportReport-2020-07-01 11:45:37
Overzicht alle SWC imports   :  Overzicht Import ArchiMedes Modellen
Architectuurmodel WILMAWater Informatie Logisch Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie..
ArchiMate-relaties
ArchiMate-hiërarchieën