Webinar WILMA en Informatieveiligheid 24 november 2021

8 oktober 2021Het programma Organisatie & Samenwerking (O&S) van het Waterschapshuis nodigt je voor woensdag 24 november 2021 van 10.00-11.00 uur uit voor de volgende webinar in onze reeks WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie.-webinars. Dit keer is het thema: Wilma en Informatieveiligheid.

Hierbij staat de vraag centraal: Hoe krijg je samen met de WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. grip op informatieveiligheid?

Tijdens dit webinar komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Visie op informatieveiligheid
  • WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. samenhang en basisprincipes
  • Informatieveiligheid en bedrijfsfuncties
  • Risico-analyse
  • Volwassenheid van informatieveiligheid


Aan tafel zitten:

  • Pleuni Niezing, gespreksleider en strategisch communicatieadviseur bij het Waterschapshuis
  • Roel van den Berg, product owner WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie.
  • Robert Borkes, WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. architect en technisch manager community Informatieveiligheid WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie.
  • Hans Aalderink, CISO van waterschap Vechtstromen
  • Afdelingshoofd (nog niet bevestigd)


Interesse? Meld je aan via: wilma@hetwaterschapshuis.nl

We kijken uit naar je komst!

Zie ook: Alle nieuwsberichten