Webcontentpublicatie- en -beheercomponent

ArchiMate-modellen > WILMA > ApplicationComponents > Webcontentpublicatie- en -beheercomponent
ArchiMate-element Webcontentpublicatie- en -beheercomponent
ArchiMate_Component.png
Property "Toelichting" (as page type) with input value "De component biedt burgers en bedrijven de mogelijkheid om gepubliceerde informatie te raadplegen en om digitaal diensten af te nemen. Het component biedt functionaliteit voor het voor bereiden en publiceren van content (ook wel CMS genoemd) en biedt eveneens mogelijkheden om functionaliteit die wordt geboden door gespecialiseerde systemen (bijv. een eFormuliersysteem) te integreren binnen de website zodat burgers en bedrijven hiervan zo eenvoudig mogelijk gebruik kunnen maken. De hier bedoelde gespecialiseerde systemen worden hier beschouwd als onderdelen van het website-systeem." contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.
Elementtype  : ApplicationComponent
Element-id  : WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie./id-fc15bff7-7f91-451c-8a09-318722027666
ArchiMate-model  : WILMA
Label  : Webcontentpublicatie- en -beheercomponent
Documentatie  : Component voor het publiceren van informatie op de website en het integreren van gespecialiseerde systemen.
SWC status  : In gebruik
SWC type  : Referentiecomponent
Toelichting  : De component biedt burgers en bedrijven de mogelijkheid om gepubliceerde informatie te raadplegen en om digitaal diensten af te nemen. Het component biedt functionaliteit voor het voor bereiden en publiceren van content (ook wel CMS genoemd) en biedt eveneens mogelijkheden om functionaliteit die wordt geboden door gespecialiseerde systemen (bijv. een eFormuliersysteem) te integreren binnen de website zodat burgers en bedrijven hiervan zo eenvoudig mogelijk gebruik kunnen maken. De hier bedoelde gespecialiseerde systemen worden hier beschouwd als onderdelen van het website-systeem.
Object ID  : fc15bff7-7f91-451c-8a09-318722027666
Object ID_nl  : fc15bff7-7f91-451c-8a09-318722027666
Original ID  : id-fc15bff7-7f91-451c-8a09-318722027666
Semanticsearch  : webcontentpublicatie- en -beheercomponent
ArchiMate-views  : 
Relaties  :