Tijdregistratiecomponent

ArchiMate-modellen > WILMA > ApplicationComponents > Tijdregistratiecomponent
ArchiMate-element Tijdregistratiecomponent
ArchiMate_Component.png
Property "Toelichting" (as page type) with input value "De component biedt medewerkers de mogelijkheid om vast te leggen hoeveel tijd zij hebben gewerkt. Bijv. aan een bepaald type werkzaamheden of proejct. Doel kan zijn om overzicht en inzicht te krijgen in uitgevoerde werkzaamheden of om aan de hand van geregistreerde gegevens kosten door te belasten." contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.
Elementtype  : ApplicationComponent
Element-id  : WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie./id-db2a9a76-d28b-476d-b898-d2efe1daeaf8
ArchiMate-model  : WILMA
Label  : Tijdregistratiecomponent
Documentatie  : Component voor het registreren van gewerkte tijdseenheden bijv. per activiteit of project.
SWC status  : In gebruik
SWC type  : Referentiecomponent
Toelichting  : De component biedt medewerkers de mogelijkheid om vast te leggen hoeveel tijd zij hebben gewerkt. Bijv. aan een bepaald type werkzaamheden of proejct. Doel kan zijn om overzicht en inzicht te krijgen in uitgevoerde werkzaamheden of om aan de hand van geregistreerde gegevens kosten door te belasten.
Object ID  : db2a9a76-d28b-476d-b898-d2efe1daeaf8
Object ID_nl  : db2a9a76-d28b-476d-b898-d2efe1daeaf8
Original ID  : id-db2a9a76-d28b-476d-b898-d2efe1daeaf8
Semanticsearch  : tijdregistratiecomponent
ArchiMate-views  : 
Relaties  :