Sociale mediacomponent

ArchiMate-modellen > WILMA > ApplicationComponents > Sociale mediacomponent
ArchiMate-element Sociale mediacomponent
ArchiMate_Component.png
Property "Toelichting" (as page type) with input value "De component ondersteunt gebruikers of organisaties bij het naar eigen voorkeur deelnemen aan de berichtenuitwisseling binnen sociale media. Een component kan bestaan in de vorm van een applicatie, app of via het internet toegankelijke portaal-applicatie (bijv. Twitter). Bekende voorbeelden van social media systemen die geschikt zijn voor deelname aan verschillende social media zijn Hootsuite en Tweetdeck." contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.
Elementtype  : ApplicationComponent
Element-id  : WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie./id-cca2b5ae-f4a3-49df-8d3c-fd82b6b2fdfb
ArchiMate-model  : WILMA
Label  : Sociale mediacomponent
Documentatie  : Component voor het ontvangen en versturen van berichten binnen sociale media waarbij met persoonlijke voorkeuren rekening wordt gehouden.
SWC status  : In gebruik
SWC type  : Referentiecomponent
Toelichting  : De component ondersteunt gebruikers of organisaties bij het naar eigen voorkeur deelnemen aan de berichtenuitwisseling binnen sociale media. Een component kan bestaan in de vorm van een applicatie, app of via het internet toegankelijke portaal-applicatie (bijv. Twitter). Bekende voorbeelden van social media systemen die geschikt zijn voor deelname aan verschillende social media zijn Hootsuite en Tweetdeck.
Object ID  : cca2b5ae-f4a3-49df-8d3c-fd82b6b2fdfb
Object ID_nl  : cca2b5ae-f4a3-49df-8d3c-fd82b6b2fdfb
Original ID  : id-cca2b5ae-f4a3-49df-8d3c-fd82b6b2fdfb
Semanticsearch  : sociale mediacomponent
ArchiMate-views  : 
Relaties  :