Zaaktypecataloguscomponent

ArchiMate-modellen > WILMA > ApplicationComponents > Zaaktypecataloguscomponent
ArchiMate-element Zaaktypecataloguscomponent
ArchiMate_Component.png
Property "Toelichting" (as page type) with input value "De component ondersteunt het opslaan en naar andere applicaties ontsluiten van zaaktypegegevens. Deze gegevens kunnen door applicaties worden gebruikt om voor zaken van een bepaald type de juiste gegevens(statussen, resultaattypen, documenttypen,..) te bepalen. Applicaties die gebruik maken van deze zaaktypegegevens zijn bijvoorbeeld een zaakafhandelcomponent, een vergunningcomponent of een subsidiecomponent. Opslag van zaaktypegegevens vindt bij voorkeur plaats conform het informatiemodel ZTC. De verzameling opgeslagen zaaktypegegevens wordt ook aangeduid met de term "zaaktypecatalogus"." contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.
Elementtype  : ApplicationComponent
Element-id  : WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie./id-5fab16fa-32ec-4b0d-a21f-14a8da90bbae
ArchiMate-model  : WILMA
Label  : Zaaktypecataloguscomponent
Documentatie  : Component voor opslag en ontsluiting van zaaktypegegevens.
SWC status  : In gebruik
SWC type  : Referentiecomponent
Toelichting  : De component ondersteunt het opslaan en naar andere applicaties ontsluiten van zaaktypegegevens. Deze gegevens kunnen door applicaties worden gebruikt om voor zaken van een bepaald type de juiste gegevens(statussen, resultaattypen, documenttypen,..) te bepalen. Applicaties die gebruik maken van deze zaaktypegegevens zijn bijvoorbeeld een zaakafhandelcomponent, een vergunningcomponent of een subsidiecomponent. Opslag van zaaktypegegevens vindt bij voorkeur plaats conform het informatiemodel ZTC. De verzameling opgeslagen zaaktypegegevens wordt ook aangeduid met de term "zaaktypecatalogus".
Object ID  : 5fab16fa-32ec-4b0d-a21f-14a8da90bbae
Object ID_nl  : 5fab16fa-32ec-4b0d-a21f-14a8da90bbae
Original ID  : id-5fab16fa-32ec-4b0d-a21f-14a8da90bbae
Semanticsearch  : zaaktypecataloguscomponent
ArchiMate-views  : 
Relaties  :