Vergunningen- en Toezicht- en Handhavingcomponent

ArchiMate-modellen > WILMA > ApplicationComponents > Vergunningen- en Toezicht- en Handhavingcomponent
ArchiMate-element Vergunningen- en Toezicht- en Handhavingcomponent
ArchiMate_Component.png
Property "Toelichting" (as page type) with input value "Bijv. het registeren van aanvragen, workflow voor het ondersteunen van het behandelproces en het beschikbaar stellen van informatie ten behoeve van toezicht en handhaving. De VTH-component bevat ook functionaliteit voor het uitvoeren van toezicht en handhaving voor de gebieden waarvoor vergunningen worden verstrekt." contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.
Elementtype  : ApplicationComponent
Element-id  : WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie./id-47ad0ac8-7cd2-444f-a595-f8895ea905af
ArchiMate-model  : WILMA
Label  : Vergunningen- en Toezicht- en Handhavingcomponent
Documentatie  : Component voor het ondersteunen van vergunningverlening, toezicht en handhaving
SWC status  : In gebruik
SWC type  : Referentiecomponent
Toelichting  : Bijv. het registeren van aanvragen, workflow voor het ondersteunen van het behandelproces en het beschikbaar stellen van informatie ten behoeve van toezicht en handhaving. De VTH-component bevat ook functionaliteit voor het uitvoeren van toezicht en handhaving voor de gebieden waarvoor vergunningen worden verstrekt.
Object ID  : 47ad0ac8-7cd2-444f-a595-f8895ea905af
Object ID_nl  : 47ad0ac8-7cd2-444f-a595-f8895ea905af
Original ID  : id-47ad0ac8-7cd2-444f-a595-f8895ea905af
Semanticsearch  : vergunningen- en toezicht- en handhavingcomponent
ArchiMate-views  : 
Relaties  :