Verdiepingstrainingen WILMA

Heb jij de basistraining al gevolgd en wil je meer weten? Of ben je specifiek geïnteresseerd in een bepaald onderwerp? Kijk dan eens naar onze verdiepingstrainingen. Deze trainingen zijn gratis en zijn interactief in kleine groepjes met maximaal 15 deelnemers.

WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. in de praktijk

In navolging op de basistraining architectuur - kennismaken met WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. gaan we een verdiepingsslag maken naar het toepassen van WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. in de praktijk. Wil jij ook weten hoe je de WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. optimaal binnen jouw waterschap kan toepassen?

Inhoud

Tijdens deze training gaan we concreet aan de slag met een praktijkcasus en hoe deze m.b.t. de WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. toe te passen binnen je eigen organisatie.

  • Hoe stuur ik strategisch op samenhang;
  • Het businessvraagstuk verhelderen;
  • Het businessvraagstuk toetsen aan de Architectuur;
  • Oplossingsrichtingen bepalen;
  • Architectuur toepassen in een project;
  • Hoe creëer ik draagvlak en communiceer ik met mijn stakeholders;
  • Nu jij!!?

Data

  • woensdag 16 februari 2022, 9-12 uur, of
  • vrijdag 18 maart 2022, 9-12 uur

Opgeven

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen, laat het ons weten via wilma@hetwaterschapshuis.nl. We willen onze kennis over architectuur en de WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. graag met jullie delen.