verbonden partij

Property "Toelichting" (as page type) with input value "De verbonden partijEen verbonden partij is een privaatrechtelijke of publiekrechtelijke organisatie waarin het waterschap een bestuurlijk en een financieel belang heeft en is een instrument om beleid uit te voeren. draagt bij aan het realiseren van de doelstellingen van het waterschap door het uitvoeren van de opgedragen taken op minimaal gelijkwaardig kwaliteitsniveau (kosten, kwaliteit, kwetsbaarheid) of zelfs beter dan het waterschap dit zelf kan doen" contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.
 
Begrippen.png

Eigenschappen

Label (nl) verbonden partijEen verbonden partij is een privaatrechtelijke of publiekrechtelijke organisatie waarin het waterschap een bestuurlijk en een financieel belang heeft en is een instrument om beleid uit te voeren.
Definitie (nl) Een verbonden partijEen verbonden partij is een privaatrechtelijke of publiekrechtelijke organisatie waarin het waterschap een bestuurlijk en een financieel belang heeft en is een instrument om beleid uit te voeren. is een privaatrechtelijke of publiekrechtelijke organisatie waarin het waterschap een bestuurlijk en een financieel belang heeft en is een instrument om beleid uit te voeren.
Toelichting De verbonden partijEen verbonden partij is een privaatrechtelijke of publiekrechtelijke organisatie waarin het waterschap een bestuurlijk en een financieel belang heeft en is een instrument om beleid uit te voeren. draagt bij aan het realiseren van de doelstellingen van het waterschap door het uitvoeren van de opgedragen taken op minimaal gelijkwaardig kwaliteitsniveau (kosten, kwaliteit, kwetsbaarheid) of zelfs beter dan het waterschap dit zelf kan doen
Bron Community Actualisatie
Status Concept

Relaties

Vertrekpunt Relatie Eindpunten
verbonden partijEen verbonden partij is een privaatrechtelijke of publiekrechtelijke organisatie waarin het waterschap een bestuurlijk en een financieel belang heeft en is een instrument om beleid uit te voeren. Lid van

Afgeleide relaties

Vertrekpunt Relatie Eindpunt