Leverancier

tekening van een man die de leverancier verpersonificeert

Ik lever functionaliteiten, services en applicaties ter ondersteuning van de processen bij een waterschap.

tekening van een man die de leverancier verpersonificeert

Wat is mijn rol binnen mijn organisatie?

Ik ben vraagbaak en adviseur voor het toepassen, implementeren en beheren van de applicatie. Als leverancier kan ik ook een derde partij bij de implementatie, beheer of advies betrekken.

Hoe gebruik ik architectuurproducten binnen mijn werk?

De architectuurproducten geven mij kaders die ervoor zorgen dat mijn product goed aansluit bij de behoefte van de klant (waterschap).

Wanneer is de inrichting van de WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. voor mij een succes?

De WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. is voor mij een succes wanneer ik mijn applicatie kan plotten binnen een bepaald domein van een waterschap.

De WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. Softwarecatalogus is voor mij een succes als ik een waterschap periodiek kan informeren over beschikbare updates van mijn producten en als mijn product naar voren komt als de klant zoekt op referentiecomponenten.

tekening van een man die de leverancier verpersonificeert

Als leverancier…

… wil ik mijn applicatie kunnen plotten op een gestandaardiseerde architectuur voor alle waterschappen zodat deze op een juiste manier implementeerbaar is;

… wil ik de waterschappen periodiek kunnen informeren over beschikbare updates van mijn producten;

…. wil ik de informatie uit de WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. kunnen gebruiken voor het optimaliseren van mijn producten zodat deze nauw aansluiten bij de functionele behoeften van een waterschap.

plaatje van de klantreis die een leverancier doorloopt
tekening van een man die de leverancier verpersonificeert

Voor jou relevante content op de WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie.: