bedrijfssubfunctie

 
Begrippen.png

Eigenschappen

Label (nl) bedrijfssubfunctieEen bedrijfssubfunctie is een bedrijfsfunctie die onderdeel uitmaakt van een andere bedrijfsfunctie.
Definitie (nl) Een bedrijfssubfunctieEen bedrijfssubfunctie is een bedrijfsfunctie die onderdeel uitmaakt van een andere bedrijfsfunctie. is een bedrijfsfunctie die onderdeel uitmaakt van een andere bedrijfsfunctie.
Toelichting In het kennismodel WILMAWaterschaps Informatie en Logische Model Architectuur (WILMA). De waterschappen willen beter en efficiënter samenwerken met elkaar en in de keten. Concrete kaders helpen bij het sturen van gemeenschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet. Architectuur is een strategisch hulpmiddel bij het opzetten en (continu) doorontwikkelen van de informatiehuishouding van een organisatie. is opgenomen dat een bedrijfsfunctie kan worden gegroepeerd door een andere bedrijfsfunctie. Een bedrijfsfunctie die op een dergelijke manier wordt gegroepeerd noemen we een bedrijfssubfunctieEen bedrijfssubfunctie is een bedrijfsfunctie die onderdeel uitmaakt van een andere bedrijfsfunctie.
Bron Community Actualisatie
Status Concept

Relaties

Vertrekpunt Relatie Eindpunten
bedrijfssubfunctieEen bedrijfssubfunctie is een bedrijfsfunctie die onderdeel uitmaakt van een andere bedrijfsfunctie. Lid van

Afgeleide relaties

Vertrekpunt Relatie Eindpunt